showcase
Agenda

Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 26 maart 2019 om 20.00 uur. Lokatie: De Lamoraal in Bergen

Nieuws

 

"Aan alle (Aspirant-)leden van de Oranjevereniging Bergen NH, 

 

Ook dit jaar willen wij u als bestuur van de Oranjevereniging van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op dinsdag 26 maart 2019 aanvang 20.00 uur in De Lamoraal in Bergen. Ook als u nog niet lid bent maar dat graag wil worden, bent u van harte welkom. 

De agenda van de vergadering is te vinden op onze website: http://www.oranjeverenigingbergen.nl 

 

 

 Agenda van de ledenvergadering 2019

 

1. opening voorzitter

 

 

 

2. Koningsdag 2018 iov 2019

 

 

 

3. voorstel bestuur

 

 

 

4. het programma

 

 

 

5. herkenbaarheid Oranje Vereniging op Koningsdag

 

 

 

6. financieel verslag

 

 

 

7. rondvraag

 

 

 

8. afsluiting

 

 

 

 

Vrijwilligers gezocht voor Koningsdag 27 april

Het bestuur van de Oranjevereniging is druk bezig met de organisatie van deze Koningsdag! Ook dit jaar kunnen wij uw hulp goed gebruiken. In de ochtend worden de kinderspelletjes voor alle basisschool leerlingen van Bergen gehouden. Hiervoor hebben wij veel vrijwilligers nodig. Komt u ons helpen? Wij vragen u dan om 09:00 uur aanwezig te zijn in de Stationsstraat. Om 13:00 uur is het afgelopen en heeft u nog alle mogelijkheden om zelf te genieten van een mooie Koningsdag. 

 

 

 

 

Jubileum Magazine 

Op 11 april 2012 rolde het jubileum magazine bij de meeste Bergenaren op de mat. Een prachtig document met oude foto's en verhalen over Koninginnedag in Bergen vanaf 1937 tot heden.

Heeft u dit gemist, of wilt u dit prachtige naslagwerk nog eens inkijken?

Klik op de link hieronder om dit document te kunnen inzien! http://issuu.com/fjh6/docs/oranje_magazine_def_lrdef?mode=window&viewMode=singlePage

Sponsors